Opis forum
Można zrobić coś takiego że zmniejszyć wypłaty np. z 1.000G na 750G ale za to będą dwa razy w tygodniu np.w niedziele i w środe
Mam pomysł jeszcze że można zmniejszyć kwote z tworzenie drużyny z 10.000G np. na 7.500G
A może jeszcze można zrobić walki treningowe w których za wygranie walki będzie np.200G
1.Można zrobić Mistrzów Domen(np Mistrz Domeny ma 3000G i żeby nim zostać trzeba by było zrobić głosowanie albo wszyscy gracze jednej domeny walczą ze sobą o ten tytuł lub coś tam jeszcze...)
2.Fajnie by było jakby były też prace(np. ktoś odpowiadałby za poprawne pisanie, chodzi o to że raz na tydzień wysyłała by ta osoba do Admina kto jakie błędy robi i za to by sie tej osobie płaciło albo byłaby taka osoba która chodziła po innych forach i dawała im link do naszego itp)
3.A może jakieś głosowanie na Moderatora albo na Admina(i żeby głos sie liczył będzie trzeba uzasadnić swoją odpowiedź)
4.Walki za kase(np za wygranie walki będzie kasa a nie Exp)
Co ty na to Adminie???
Użytkownik
Ja odpowiem do pytań Dana kuso
1 podoba mi sie
2 fajne
3 ... nie mam zdania
4 zjechane bo jak wtedy zdobywać exp? kupywać XD
teraz marcina
1 dobre P.S Stefan ja tamtych forach już tak miałem pamiętasz o tej sygna
2 nie mam zdania
3 ...
moje
1. Misje ( ,że admin lub moderator ustatala miejsca i czas itp, i tam trzeba np. zniszczyć kontroler wymiarów , ukraśc cyber baku i za to jest kasa)
2. Tworzenie organizacji ( moglo by być tańsze lub ,że będą np. 3 org i tworzą je redakcja )
3. Bardzo nam znane 'Zabawy'
Użytkownik
Można poprawiać wykształecenie ?
Użytkownik
a są awanse w pracy np. w strażaku jest
1 Majtkowy
2 Szeregowy
3 startszy szergowy
4 Dyrektor remizy strażackiej
co ty na to ?